Limba:
Romana RO Engleza EN

Despre noi

placi din spuma PVC

Komposite Holz este singura societate cu capital 100% romanesc care a intrat in randul producatorilor de material compozit incepand cu anul 2012. Atunci am achizitionat prima linie de productie pentru obtinerea de placi PVC (policlorura de vinil) si placi WPC (compozit lemn plastic).

Viziunea noastra

Viziunea noastra este sa ne extindem la nivel national si international, pe piete variate, oferind produse prietenoase atat cu omul cat si cu mediul.
Credem in produsele noastre, in calitatea si utilitatea lor, inspirand intotdeauna aceeasi incredere si clientilor nostri.
Placile PVC si WPC sunt folosite pentru o mare varietate de aplicatii, pe care continuam sa le descoperim si sa le extindem zilnic, datorita dorintei si capacitatii de personalizare a produselor in functie de necesitatile clientilor.

Activitate ecologica

simbol reciclare

Reducere

- Komposite Holz pune accent pe cea mai buna practica de administrare a deseurilor si anume minimizarea acestora pe cat posibil. Fabrica noastra are o eficienta si productivitate ridicata, permitandu-ne o activitate cat se poate de ecologica.

Refolosire

- Placile de PVC si WPC pot fi refolosite de mai multe ori datorita unei liste de avantaje, printre care se numara rezistenta mecanica, chimica, la razele ultraviolete, umezeala si altele, care impreuna permit o degradare foarte lenta in timp.

Reciclare

- Placile folosite si deseurile din productia noastra cat si a clientului pot fi tratate si reciclate in proportie de 100%, pentru a crea placi noi care au si avantajul unui pret special. Pentru unele domenii de activitate acestea au exact aceeasi utilitate ca placile din material nereciclat.

Komposite Holz incurajeaza clientii sa returneze placile care nu mai pot fi folosite. De asemenea, stimulam si producatorii de produse din PVC, altele decat placajele, sa recicleze deseurile lor, incercand in permanenta sa cream un mediu cat mai ecologic si prietenos.